رنگ ماده ای سیال است که توانایی پخش شدن روی سطح جامد را دارد. این مواد در هنگام خشک کردن یک لایه را تشکیل می دهند. این رنگ در لایه های مختلف روی سطح اعمال می شود که به عنوان پوشش اولیه، دوم و … نامیده می شود.
رنگهای روغنی از پراستفاده ترین انواع رنگ در پروژههای ساختمانی هستند که استفادههای مختلفی هم از آنها می شود. اگر به دنبال جستجوی بهترین مارک رنگ روغنی برای نقاشی ساختمان هستید می توانید رنگ های روغنی شرکت کریوند را خریداری کنید، برای اطلاع از قیمت ها می توانید با واحد خرید و فروش شرکت تماس حاصل کنید.
نقاشی به دلایل زیر ضروری است:
• نقاشی از سطوح در برابر اثرات جوی محافظت می کند
• سطوح تمیز و ایمن نگه داشته می شود
• ظاهری جذاب به سطوح داده می شود
یک رنگ خوب باید دارای ویژگی های زیر باشد:
• یک رنگ ایده آل باید آسان اجرا شود
• یک رنگ خوب باید در مدت زمان معینی خشک شود
• یک رنگ خوب باید یک پوشش سخت و بادوام تشکیل دهد
• رنگ نباید با تغییر شرایط جوی، در خصوصیاتش تغییر ایجاد شود
• رنگ باید یک لایه نازک و بدون ترک تشکیل دهد
• رنگ باید قدرت پخش خوبی داشته باشد
• رنگ مورد استفاده باید ارزان باشد
رنگ ها روی سطوح چوب، فلزات و سطوح گچ شده به عنوان یک لایه محافظ و در عین حال برای ایجاد ظاهر دلپذیر استفاده می شوند. رنگ ها به صورت مایع اعمال می شوند و پس از مدتی ماده فرار تبخیر می شود و پوشش سفت شده به عنوان یک لایه محافظ عمل می کند.
آماده سازی سطح برای استفاده از رنگ مهمترین قسمت در رنگ آمیزی است. سطح مورد نقاشی نباید روغنی باشد و باید از پوسته های رنگ قدیمی باشد. ترک های سطح باید با بتونه و سپس با کاغذ شن و ماسه پر شوند. سپس رنگ استفاده می شود. کارهای نقاشی باید در هوای خشک انجام شود. قبل از استفاده از پوشش نهایی باید اجازه دهید زیر لایه ها و اولین لایه ها خشک شوند.
این رنگ در سه حالت اجرا می شود.
آستر، زیرپوش و پوشش پایان. وجود رطوبت در هنگام استفاده از رنگ در طول عمر رنگ روغن تأثیر منفی می گذارد. استفاده از این رنگ ارزان و آسان است.
رنگ روغنی از رنگهایی است که از دیرباز به منظور رنگ آمیزی اشیا مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. در گذشته از دانه کتان، پنبه و … و با استفاده از رنگ دانههای طبیعی و معدنی رنگ تهیه می شد. امروزه رنگهای روغنی پایهای شیمیایی دارند و از روغنهای طبیعی ساخته نمیشوند. رنگهای روغنی یا رنگهای آلکیدی (alcid) همانطور که از نام آن مشخص است از ترکیب الکل و اسید به وجود میآیند. به طور کلی رنگهای روغنی جزء خانواده اسیدهای چرب شناخته میشوند و بوی نامطبوعی هم دارند.
به طور کلی سه نوع رنگ روغنی در بازار وجود دارد که عبارتند از: رنگ روغنی براق، رنگ روغنی نیمه براق و رنگ روغنی مات. در میان این سه گروه از رنگ های روغنی، گروه رنگ روغنی نیمه براق بالاترین سطح تقاضا را دارا می باشد. ادامه همراه ما باشید تا شما را با مزایا و معایب رنگ روغنی براق و مات آشنا کنیم.
بازتاب کامل نور و نشان دادن ایرادات و موج دیوار
قابلیت شست شوی ۱۰۰% و پوشش دهی بالا
قابلیت شست و شوی کمتر و پوشش دهی ضعیف
رنگ روغنی مات به دلیل جذب بالای نور ایرادات کار را نمایش نمی دهد.
از رنگ روغنی برای پوشش دیوار و سقف های داخلی ساختمان ها، رنگ آمیزی درب و پنجره فلزی، اشیا و قطعات فلزی، رنگ آمیزی نمای بیرونی ساختمانها و … استفاده میشود.
رنگ روغن طرح ها و مدل های مختلفی دارد اما توجه کنید که برای ایجاد طرح ها و حالت های مختلف باید از یک نقاش ساختمان رفه ای استفاده کرد. باید نقاش ساختمان بسیار حرفه ای باشد تا رنگ روغنی را با استفاده از غلطک و قلم مو، رنگ را بر روی دیوار اجرا کند.
رنگ روغنی یکی از چندین رنگ های ساختمانی است که از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته است. رنگ روغنی انواع مختلفی دارد: مانند رنگ روغنی براق، نیمه مات، مات. که شما همراهان عزیز با توجه به سلیقه و مزایا و معایب این رنگ ها می توانید گزینه مناسب را انتخاب کنید.
شما همراه گرامی جهت خرید رنگ روغنی ساختمانی یا اطلاع از قیمت خرید رنگ روغنی ساختمانی با واحد فروش خرید رنگ روغنی ساختمانی کریوند تماس بگیرید.
تلفن کارخانه:۰۶۶۴۳۳۳۳۴۱۲
ایمیل:info@korivand.com